Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Eri selaimet toimivat eri tavoin, joten selaimen vaihtaminen voi ratkaista ongelman. Esimerkiksi Edge käyttää Microsoft PlayReadya, Safari käyttää Apple FairPlaytä, ja Chrome-, Firefox- ja Opera-selaimet käyttävät Google Widevinea.

Katselulaite vaihtaa tiedonsiirtonopeuksia automaattisesti perustuen käyttäjän nykyisen laajakaistan nopeuteen. Useimmiten tämä toimii hyvin, mutta jos käyttäjällä on haasteita elokuvan pyörimisen kanssa, nopeutta voi myös laskea, jolloin tilanteen pitäisi helpottua. Käytännössä nopeutta voi laskea klikkaamalla auto-näppäintä ruudun oikeasta alakulmasta, valitsemalla ”tiedonsiirtonopeus” (bitrate).

Elokuvanäytökset vapautuvat katsottaviksi ohjelmakartan mukaisessa järjestyksessä ja ovat nähtävillä viisi (5) päivää. Ennakkoon ostetuilla lipuilla katseluoikeus on viisi päivää elokuvan ohjelmakarttaan merkitystä alkamisajasta. Elokuvan katseluun vapautumisen jälkeen ostetetuilla lipuilla katseluoikeus on kuitenkin voimassa viisi päivää lipun maksuhetkestä: esimerkiksi sunnuntaina ostettu lippu keskiviikkona katseluun vapautuneeseen näytökseen oikeuttaa viiden päivän katseluaikaan sunnuntaista, ei keskiviikosta, alkaen.

Huom. Kutsuvierailla katseluoikeus päättyy tiistaina 22.6. klo 12.00.

Katselun voi keskeyttää ja elokuvan voi katsoa loppuun 30 tunnin ajan katselun aloittamisesta. Elokuvien tekstitysvaihtoehdot löytyvät katseluikkunan alareunasta CC-merkitystä kuvakkeesta. Osassa elokuvista on suomenkielinen tekstitys, osa on tekstitetty englanniksi.